Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Eten, drinken en een schitterende bruidstaart zijn allemaal belangrijke delen van een succesvolle bruiloft. Laat ons weten wat jullie droom bruiloft is en wij bedenken een concept wat daar bij past. Van traditioneel tot een door festivals geïnspireerde bruiloft, Proeflokaal Duiven vindt een oplossing die uw dag onvergetelijk maakt. Daarnaast zorgen we dat u op de grote dag zelf geen omkijken naar ons heeft. Het belangrijkste voor ons is dat jullie een heerlijke dag hebben nooit te vergeten!
Wij zorgen dat alles klopt: het eten, drinken én de sfeer.

Een onvergetelijke dag
En natuurlijk ben je al volop bezig met alle voorbereidingen. Maak je een moodboard met prachtige jurken die je allemaal wilt passen en ben je aan het shoppen voor schoenen, bloemen en ringen. Waarschijnlijk zijn jullie ook bezig met de gastenlijst. Als je ons daar nu ook eens op zet, dan gaan wij helemaal los op een onvergetelijke invulling van je dag. Samen met jullie natuurlijk, want de voorpret is minstens zo geweldig als de dag zelf.
Als je je bruiloft nog bijzonderder wilt maken, dan denken we graag met je mee. Ons creatieve team kan het niet gek genoeg.


Op de pagina Ons Werk staan diverse bruiloften om inspiratie op te doen

De invulling van de dag
Onderstaand hebben wij per onderdeel van de bruiloft zo specifiek mogelijk beschreven wat wij aanbieden. Uiteraard is alles maatwerk en bespreekbaar.

De locatie
Wij brengen de culinaire wereld naar jou toe. Dit kan bij jou thuis, in jouw tuin of zelfs midden op een weiland. Daarnaast hebben wij ook locaties waar jij jouw feest kan organiseren. Wat betreft de sfeer en inrichting zijn er oneindig veel mogelijkheden, hiermee helpen wij je graag in een totaalconcept dat aansluit bij jouw feest.

Om zo transparant mogelijk te zijn, gaan wij met jullie een concept maken. De benodigde materialen voor het gemaakte concept worden rechtstreeks bij de verhuurder door jullie besteld zodat hier geen extra kosten aan verbonden zijn. 
Hierbij hebben wij een kennismakingsgesprek en diverse detail gesprekken concept plan voor bijvoorbeeld, tenten, materialen, toiletten, infrastructuur, het inrichten en opbouwen van het evenement en afbouwen van de gehuurde materialen

Toost & taart 
Maak er jullie moment van bij de toost met een spectaculaire cocktail die bij jullie past of heerlijke champagne! Hebben jullie zelf een leuk idee denken wij graag mee met de invulling. De taart mag gekozen worden naar een patissier of bakker naar keuze.


Het Diner

 (In het advies gesprek gaan wij samen met jullie een heel diner concept op maat schrijven)

Tasty backyard barbecue
Wij verzorgen compleet verzorgde barbecues. Barbecue en materialen zijn inbegrepen.
Dineren aan lange tafels die wij vol zetten met de lekkerste salades en bites, gedurende de avond serveert de brigade diverse barbecue bites uit op bamboe servies. Denk hierbij aan Pulled zalm met jonge prei en kerrie, Pulled pork met cowlsalade op een stoombroodje, Saté met pindasaus, atjar, krokante ui en nog veel meer! Eindig het menu met een parade van desserts.

Family fine dining
Een finie dining 3 gangenmenu door jullie samengesteld, begin bijvoorbeeld met gebrande zalmfilet in citroen en sushi kruiden of een chevice van zeebaars in passievrucht dressing. Het hoofdgerecht een prachtige hollandse steak met truffeljus en oergroente of een heerlijke witvis met buerreblanc en gestoofde zeekraal. Eindig het menu met een parade van desserts.

Walkingdiner proeverijmenu ( advies bij meer dan 30 daggasten)
Creëer een ongedwongen sfeer net een walkingdiner, de gasten blijven gezellig door borrelen terwijl onze brigade een heerlijk 6 gangen proeverij menu serveert die handzaam gegeten kunnen worden.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?