01

Buffet Brons

Proeflokaal Duiven   € 24,50 p.p.


Koude gerechten

Frittata Italiaanse omelet gevuld met diverse groenten

Insalata Caprese met Zevenaarse mozzarella en tomaten

Pasta salade met diverse groenten en pesto

Italiaanse ham en worstsoorten 

Olijven huisgemarineerd in olijfolie, citroen en verse kruiden

Carpaccio met Parmezaan en truffel

Gemengde groene salade met toppings van het land

Selectie van diverse hollandse kazen

Diverse broodsoorten met frisse dips


Warme gerechten

  • Varkenshaas met saus van gegrilde rode paprika
  • Geroosterde kippendijen in kokos limoensaus
  • Garnalen met knoflook, verse kruiden en limoen
  • Diverse aardappelen uit de oven met rozemarijn


02

Buffet Zilver

Italian   € 27,50 p.p.


Warme gerechten

  • Gehaktballetjes in tomatensaus en verse kruiden
  • Penne pasta met champignons en Parmezaan
  • Geroosterde gamba's in knoflook
  • Geroosterde kippendijen met rozemarijn

​​

Koude gerechten

Frittata Italiaanse omelet gevuld met diverse groenten

Insalata Caprese met Zevenaarse mozzarella en tomaten

Pasta salade met diverse groenten en pesto

Italiaanse ham en worstsoorten 

Olijven huisgemarineerd in olijfolie, citroen en verse kruiden

Vitello Tonnato Biologische kalfsmuis met tonijnmayonaise

Carpaccio met Parmezaan en truffel

Gemengde groene salade met toppings van het land

Selectie van diverse hollandse kazen

Diverse broodsoorten met frisse dips

03

Buffet Goud

Proeflokaal Duiven   € 32,50 p.p.


Lekker voor op tafel:

Brood en smeersels, truffelcréme en roomboter


Proeverij van koude gerechten:
Tataki van tonijn met zeewier en zoetzure groente
Gebrande zalmfilet met furikake en limoen créme
Rundercarpaccio met truffel en Parmezaan
Insalata caprése met basilicum en citroen vinaigrette
Diverse ham en worst soorten
Vitello tonnato
Gemarineerde olijven


Warme gerechten

Runderstoofvlees en seizoensgroente
Visstoofpotje met witte rijst en courgette
Geroosterde gamba’s met limoen
Aardappel gratin

04


Buffet Platinum

Lokaal uit de Liemers  € 34,50 p.p.


Warme gerechten

  • Geroosterde groente uit de kas met kruiden olie
  • Pulled pork met barbecue jus en gebrande bospeen
  • Aardappel gratin met verse kruiden en knoflook
  • Geroosterde kippendijen in kokos limoensaus

​​

Koude gerechten

  • Pruimtomaten salade met geroosterde courgette en gebranden feta
  • Gemarineerde zalm met tomaat, rode ui, limoen en komkommer
  • Aardappel salade met bieslook en knoflook
  • Romeinse salade met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes, zacht eitje en croutons
  • Diverse broden met hummus, pesto en gezouten bote
  • Carpaccio met Parmezaan en truffel
  • Gemengde groene salade met toppings van het land
  • Selectie van diverse hollandse kazen
  • Diverse broodsoorten met frisse dips