Proeflokaal Duiven vindt dat alle bijzondere momenten in het leven gevierd moeten worden. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of jubileum. En op jouw eigen feest moet je uiteraard zorgeloos kunnen genieten. Daar is Proeflokaal Duiven in gespecialiseerd.


Of je nou kiest voor een walking dinner, een barbecue of een sfeervol diner; wij regelen het voor je! Wij zijn pas tevreden als jij een heerlijke, onvergetelijke dag hebt gehad. Proeflokaal Duiven is daarom de ideale partner in particuliere catering


Walking Diner


Kleine amuse gerechten, welke ter plekke voor uw gasten bereid worden. Deze amuses worden uitgeserveerd door onze medewerkers. Ons walking dinner heeft een minimale afname van 20 personen.

Buffetten


Hier vind jij jouw ideale catering aan huis! Dus ben jij op zoek naar iets grootschaligers dan een privé diner, maar wil je nog steeds diezelfde kwaliteit? Bestel één van onze buffetten vanaf 20 personen.

Bruiloften & maatwerk


Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan komt er een heleboel op de af, naast de uitnodiging en de jurk komen ook de catering en locatie om de hoek kijken. Wij nemen graag alle zorg uit handen om van jullie trouwdag de mooiste te maken!