Freelance Kok


Van mise en place tot à la carte,van bistro tot banqueting


Plotselinge ziekte of een (onverwachte) piek kan voor behoorlijk wat stress in de keuken zorgen. Freelance kok Oscar Grift helpt je uit de brand. Met mijn jarenlange ervaring en flexibele houding pas ik me makkelijk aan de wensen van de keukenbrigade aan.

Geen situatie ondenkbaar.


Wat ik kan betekenen als freelance kok voor de horeca?

Alles waar je in je keuken een extra paar handen voor nodig hebt. Van het stampwerk in een brasserie tot aan een workshop geven. En van het bereiden van exclusieve diners tot de verzorging van buffetten voor feesten en partijen. Het heeft mijn zakelijke pad allemaal al eens gekruist.


Waarom kiezen voor een freelancer?

Een freelance kok.. ‘Weet ik dan wel wat ik in huis haal?”, vraag je je misschien af? Begrijpelijk, maar een freelance kok inhuren heeft veel voordelen. Freelance koks zijn zelfstandig en gewend snel te schakelen. Ze begrijpen hoe het is om ondernemer te zijn, dat zijn ze zelf immers ook. Door alle verschillende klussen, beschik ik bovendien over een groot netwerk. Handig voor als er nog meer koks nodig zijn. Nog een voordeel: je ontvangt 1 factuur en weet altijd waar je aan toe bent.

Een selectie van mijn ervaring

Opdrachtgevers